Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Κατώτερη των προσδοκιών η Αλεξανδρούπολη FC στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα

Κατώτερη των προσδοκιών εμφανίστηκε η Αλεξανδρούπολη FC, στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα με τον Θερμαΐκό Θέρμης, το μεσημέρι της Κυριακής 20 Νοεμβρίου. Η ομάδα από την Θέρμη επικρατησε με 0-1 και έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Μπορεί η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη στο πρώτο ημίχρονο να είχε τον… αέρα με το μέρος της, ωστόσο δεν το εκμεταλλεύτηκε και σχεδόν δεν απείλησε καθόλου την εστία του Θερμαΐκού. Μοναδική ευκαιρία ήταν μία σέντρα-σουτ του Τρανόπουλου στο 44ο λεπτό με τον Καρακασίδη να μη προλαβαίνει να βάλει κεφάλι του και η μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στη συνέχεια του αγώνα τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες ήταν αυτά που υπερίσχυσαν. Ο Ευθυμιάδης στο 53ο λεπτό θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 77ο λεπτό ο Θερμαΐκός θα βρει «δίχτυα» με τον Δεινόπαππα να κερδίζει Παπαγεωργίου και Κεσουδάκη στη μικρή περιοχή. Στο 90ο λεπτό η Αλεξανδρούπολη πέτυχε γκολ με τον Παπάζογλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πατσιώρα Κων, αλλά ακυρώθηκε καθώς η διαιτητής του αγώνα και ο επόπτης, είδαν «χέρι» του Παπάζογλου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Νίκος Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελίδης (87’ Μουρατίδης), Παπαγεωργίου, Λίτσιος, Πατσιώρας Κων., Τρανόπουλος (65’ Γκαϊδατζής), Πατσιώρας Αγγ. (70’ Αμπραχαμιάν), Ευθυμιάδης, Χριστοφορίδης, Καρακασίδης (70’ Παπάζογλου)

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Κώστας Καζάνας): Σαββίδης, Μπάρδας, Κουρέλας, Μπέσσας, Μουτζούρης, Σαλιάρης, Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Βαβλιάκης, Δεινόπαπας, Αμαραντίδης

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη