Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Κινδύνεψε από κακοκαιρία το αλιευτικό ”ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΕΜΝΙΩΤΙΣΣΑ” στη Σαμοθράκη

Ένα αλιευτικό προσάραξε την Κυριακή του πρωί στη Σαμοθράκη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λόγω των καιρικών φαινομένων. Το Λιμενικό Σώμα προέβη σε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες Κυριακής 16/10, η Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης, για περιστατικό προσάραξης του Α/Κ σκάφους ”ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΕΜΝΙΩΤΙΣΣΑ” Σ.Σ.54, στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτηρίου ν. Σαμοθράκης.

Στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι το ανωτέρω σκάφος είχε προσαράξει, κενό επιβατών, λόγω εισροής υδάτων από κυματισμούς, ως συνέπεια των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το εν λόγω Α/Κ σκάφος ανελκύστηκε στην ακτή από ιδιωτικό ανυψωτικό μηχάνημα, με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΕΜΝΙΩΤΙΣΣΑ”, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από ναυπηγό.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη