Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Κινητικότητα από πλευράς Τουρκίας; Για επανάληψη σκηνικού Μαρτίου του ’20 ανησυχεί ο Σύλλογος Αινήσιο Δέλτα

Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» βρίσκονται στον Έβρο οι Ελληνικές Δυνάμεις της Αστυνομίας και του Στρατού, καθώς τις τελευταίες ημέρες ξένες Μυστικές Υπηρεσίες έχουν ενημερώσει την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα νέο σχέδιο ‘εισβολής’ μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του europost.gr από λίαν αξιόπιστες πηγές μας στην Θράκη, ιδιαίτερα στις τελευταίες ώρες παρατηρείται, εντός της τουρκικής επικράτειας και πολύ κοντά στη συνοριακή γραμμή, αθρόα προσέλευση μεταναστών σε συγκεκριμένες συνοριακές πόλεις και χωριά. Όπως έχε γίνει και στο παρελθόν, οι μετανάστες δεν πηγαίνουν εκεί μόνοι τους, αλλά παρακινούνται από τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες, μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που θέλουν δήθεν να τους ‘προστατεύσουν’ και να τους οδηγήσουν στην Ευρώπη! Έτσι, λαμβάνουν στα κινητά τους, κατά χιλιάδες, μηνύματα από τις Οργανώσεις αυτές, που τους ενημερώνουν ότι τους διαθέτουν δωρεάν πούλμαν για να τους μεταφέρουν σε συγκεκριμένα σημεία συγκέντρωσης κοντά στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, με την προοπτική να περάσουν στην Ελλάδα και από εκεί σε μια άλλη χώρα της Κεντρικής και της Βόρειας Ευρώπης.

Μάλιστα, ορισμένα από αυτά τα μηνύματα δεν αναφέρονται μόνον σε σημεία συγκέντρωσης, που βρίσκονται στην Ανατολική Θράκη, αλλά και σε περιοχές των Μικρασιατικών παραλίων, πράγμα που σημαίνει ότι η ‘εισβολή’ που θα επιχειρηθεί δεν θα είναι μόνο από τα χερσαία σύνορα, αλλά και από τα θαλάσσια, από τα Μικρασιατικά παράλια προς τα νησιά μας!

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του europost.gr τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται μεγάλη κινητικότητα και στην περιοχή της Αδριανούπολης, όπου φαίνεται κάποιοι να είναι έτοιμοι να κατευθύνουν μεγάλες μεταναστευτικές ροές όχι μόνον προς την Ελλάδα, αλλά και προς τη Βουλγαρία, με σκοπό στη συνέχεια να περάσουν τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα και στη συνέχεια να εισβάλουν στη χώρα μας.

Σχετική ανάρτηση για το θέμα έκανε στα μέσα κοινωνικής και ο πρόεδρος του «Αινήσιου Δέλτα» Πάρης Παπαδάκης:

«Επανάληψη σκηνικού Μαρτίου 2020;;

Έντονη φημολογία ότι λαθρομετανάστες καθοδηγούμενοι απο τις κυβερνητικές αρχές της Τουρκίας και ΜΚΟ συρρέουν στην Ανδριανούπολη, με σκοπό να επαναλάβουν τα περσινά, με την μόνη διαφορά ότι ετοιμάζουν ταυτόχρονα και εισροή απο την θάλασσα.

Εύχομαι να μην ισχύει, αν ισχύει όμως αυτή την φορά να ετοιμάζονται να έρθουν μαζί μας στην πρώτη γραμμή και ο Μηταράκης και οι βουλευτές μας. Όχι μόνο λόγια αλλά πράξεις. Αλλά τι λέω ξέχασα.. οι 2 είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών, η άλλη είναι λάτρης των ανοιχτών συνόρων και ο άλλος μας αποκαλεί ακραίους.

Αλάνια πάλι οι ίδιοι θα είμαστε, εμείς θα τρέχουμε πάλι νύχτα-μέρα και θα κοιτιόμαστε μεταξύ μας..εμείς οι ακραίοι..

Και μόλις τελειώσει θα βγουν τα μπουμπούκια και θα κάνουν δηλώσεις..

Ο σύλλογος μας ΑΙΝΗΣΙΟ ΔΕΛΤΑ σε εγρήγορση!!».

Πηγή: europost.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email