Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Κλείνει για δύο ώρες τα μαγαζιά της Ορεστιάδας ο Εμπορικός Σύλλογος για να δώσει το παρών στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Ανακοίνωση για κλείσιμο των καταστημάτων της Ορεστιάδας, μετά τις 12 αύριο το μεσημέρι, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του. Ο σύλλογος απευθύνεται στα μέλη του και καλεί τον εμπορικό κόσμο να έχει δυναμική παρουσία στην αυριανή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, στις 12 το μεσημέρι.

«Επιβάλλεται να κλείσουμε αύριο για δύο ώρες τα καταστήματά μας και να δηλώσουμε με τη φυσική παρουσία μας την αντίθεσή μας σε όλα αυτά τα αρνητικά που σχεδιάζονται για τον τόπο μας», ανέφερε σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η πρόεδρος του συλλόγου, Φιλιώ Μυλωνά.

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, αρκετά με τον εμπαιγμό μας και την κοροϊδία, πρέπει να δείξουμε ότι είναι λανθασμένη η εκτίμηση κάποιων πως είμαστε πάντα οι καλόβολοι, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίρνουν αποφάσεις χωρίς τη δική μας σύμφωνη γνώμη», πρόσθεσε η ίδια.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Παρασκευής, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη