Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Κλείνει και το υποκατάστημα Πειραιώς στο Τυχερό – Αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του focustonevro.gr, υπάρχει απόφαση κλεισίματος του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στο Τυχερό.

Η απόφαση φαίνεται να είναι οριστική και μάλιστα η ημερομηνία που αναμένεται να συμβεί αυτό είναι η 19η Ιουλίου! Η εξέλιξη αυτή προκαλεί ιδιαίτερες αντιδράσεις από τους κατοίκους του Δήμου Σουφλίου οι οποίοι για άλλη μια φορά κάνουν λόγο για υποβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στις ακριτικές περιοχές του νομού.

Μάλιστα, οι κάτοικοι ενημερώθηκαν με προσωπικό μήνυμα (sms) για την απόφαση της τράπεζας. Πιθανότατα να δοθεί μια μικρή παράταση μερικών ημερών για την διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Δευτέρα 12 Ιουλίου, πρόκειται να συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο Σουφλίου για να εκδώσει ψήφισμα κατά της απόφασης αυτής.

Παράλληλα, την Τετάρτη 14/7 στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στην πλατεία του Τυχερού, αναφορικά με την υποβάθμιση του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ και με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Πειραιώς, καθώς θα με αυτόν τον τρόπο η καθημερινότητα τους γίνεται ακόμη δυσκολότερη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email