Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Κολγιώνης: «Και όπως είπαμε ο υπουργός λέγεται Αραχωβίτης»

Συνεχίζεται το «πινγκ πονγκ ανακοινώσεων» αναφορικά με το αρδευτικό Πετάλου ανάμεσα στην πρώην και την νυν δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Κολγιώνη να απαντήσει με εμφανή δόση ειρωνείας στην ανακοίνωση της παράταξης «Πόλη & Πολίτες» διευκρινίζοντας πως τον τότε Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τον έλεγαν Σταύρο Αραχωβίτη και πως με βάσει τότε δηλώσεις του ιδίου δεν κατετέθη ποτέ καμιά μελέτη για το αρδευτικό Πετάλου από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

Συνεχίζοντας την αδιέξοδη τακτική της, αδιέξοδα στα οποία οδηγήθηκε από τις εγκληματικές παραλείψεις της, η παράταξη “Πόλη και Πολίτες“, επιμένει στο ψέμα και την παραπληροφόρηση.

Τόσο πολύ σας ενοχλεί, λοιπόν, η αλήθεια κύριοι; Η ένταξη του έργου ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΑΛΟΥ ΠΕΠΛΟΥ στο μέτρο 4.3. 1. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χάθηκε από τη δική σας αμέλεια. Μην εκτίθεστε άλλο, σας έχουν αντιληφθεί άπαντες.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Βουλευτής κ. Δημοσχάκης προτείνει την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης. Είναι αυτονόητο ότι με την πρόταση του Βουλευτή τόσο ο Δήμαρχος όσο και εγώ συμφωνούμε και την στηρίζουμε.

Αυτή η αναφορά σας πάλι για συνάντηση με κάποιον υπουργό Παλαιοχωρίτη και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες δείχνει την επικοινωνία που είχατε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Απορώ ποιος γράφει τις ανακοινώσεις σας. Ο υπουργός κύριοι
ήταν ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ, ο οποίος στην επίσκεψη του στον Έβρο τον Απρίλιο του 2019 από το Σουφλί δήλωσε ότι καμία μελέτη δεν κατατέθηκε από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στο υπουργείο. Υπήρχε μια πρόταση από
τον Έβρο, αυτή του ΤΟΕΒ Ερυθροποτάμου η οποία εντάχθηκε στο μέτρο 4.3.1. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Φτάνει πια με τα ψέματα σας. Και όπως είπαμε ο υπουργός λέγεται ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email