Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Κοπή πίτας με μήνυμα κατά του πολέμου από την Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες”

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε η Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες”.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που φέτος ήταν αφιερωμένη στην ασφαλή οδήγηση, τα μέλη της Ένωσης σχημάτισαν με τις μοτοσυκλέτες τους το σύμβολο της ειρήνης, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου, όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος ο οποίος μάλιστα έκανε γνωστή την συνεργασία με την Ένωση στο πρόγραμμα «Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι», που υλοποιεί το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας, με την Περιφέρεια να καλύπτει τα έξοδα κίνησης των εκπαιδευτών.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ήταν χαρά μου να παρευρεθώ στην κοπή πίτας της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «Οι Αγριάνες».

Στην πρώτη συνάντηση που είχαμε τον περασμένο Δεκέμβριο στο γραφείο μου στην Κομοτηνή, θετική εντύπωση μου έκανε η σημασία που δίνουν οι μοτοσυκλετιστές στα θέματα ασφαλούς οδήγησης, στη σωστή ενημέρωση και στην εκπαίδευση των οδηγών.

Ιδιαίτερα σταθήκαμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι», που υλοποιεί το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας, και το οποίο απευθύνεται σε εφήβους, σε νέους δηλαδή που ενδέχεται αργότερα να αποφασίσουν να γίνουν μοτοσυκλετιστές.

Για αυτό συμφωνήσαμε, τα επόμενα 2 χρόνια το πρόγραμμα να τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καλύπτοντας τα έξοδα κίνησης των εκπαιδευτών.

Με αυτόν τον τρόπο, το πρόγραμμα δε θα περιοριστεί στις πόλεις, αλλά θα καλύψει όλη την Περιφέρεια, έτσι ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι για τη σωστή οδική συμπεριφορά, την υπεύθυνη και ασφαλή οδήγηση.

Συγχαίρω τους μοτοσυκλετιστές για τις πρωτοβουλίες τους σε θέματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στηρίζει τέτοιες προσπάθειες για την ασφάλεια όλων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη