Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Αρνητικά και τα 236 rapid tests στο Δροσερό Ξάνθης

Αρνητικά είναι όλα τα αποτελέσματα στο Δροσερό, από τα τρία συνεργεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, που διενήργησαν χθες Τετάρτη σε τρία σημεία του οικισμού, 236 rapid tests

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ο Δήμος Ξάνθης με ανακοίνωσή του «ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους υπέροχους πολίτες του οικισμού για την άψογη συνεργασία τους». Αναφέρει ακόμη: «Πολλές ευχαριστίες στον ΕΟΔΥ, το προσωπικό των συνεργείων και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ, κ. Σπύρο Σαπουνά για την άμεση ανταπόκριση και αποστολή των rapid tests στην Ξάνθη, καθώς και τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας που κινείται αστραπιαία στην αντιμετώπιση των ζητημάτων».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του δήμου Ξάνθης «H συμβολή των ανθρώπων του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και του Δήμου Ξάνθης ήταν σημαντική για την όλη διαδικασία που απέδειξε για μια ακόμη φορά την υψηλό αίσθημα ευθύνης των υπαλλήλων των νομικών προσώπων και των υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης».

«Στην όλη προσπάθεια συνέβαλαν καθοριστικά οι εκπαιδευτικοί των σχολείων του οικισμού, το περιφερειακό τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι γυναίκες και οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης που μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Πασχάλη Γιώρη, ήταν στο τόπο, σε όλη τη διάρκεια των δειγματοληψιών. Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χασάν Ογλού Φερτούν και κ. Φάνης Παπαδάκης προσέφεραν αποτελεσματική βοήθεια στην ευαισθητοποίηση ανθρώπων του οικισμού για την αναγκαιότητα διενέργειας των tests» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

«Ο εθελοντισμός, η συνεργασία και η συλλογική δουλειά, φέρνει πάντα ανεκτίμητα αποτελέσματα. Ο Δήμος Ξάνθης συνεχίζει να βρίσκεται με σοβαρότητα και άμεσα αντανακλαστικά, δίπλα στους πολίτες, κάθε στιγμή. Συνεχίζουμε. Δεν εφησυχάζουμε. Τηρούμε όλα τα μέτρα. Μένουμε αισιόδοξοι και ασφαλείς» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: cnn.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email