Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Κρεοπωλείο Ευσταθίου: Το δεύτερο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη είναι γεγονός!

Από το 1946 το Kρεοπωλείο Ευσταθίου εξυπηρετεί ευχαριστημένους πελάτες και καλύπτει όλες τους τις ανάγκες σε εξαιρετικής ποιότητας κρέας αλλά και παρασκευάσματα που κάνουν πιο γευστικά τα καθημερινά σας τραπέζια.

Τώρα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί ένα νέο δεύτερο κατάστημα στην πόλη για να εξυπηρετήσει ακόμη καλύτερα ολόκληρη την ανατολική πλευρά της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο.

Το νέο-δεύτερο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού  Πολυζωίδη 13 στην ανατολική πλευρά της Αλεξανδρούπολης στην περιοχή του ΚΕΓΕ κοντά στο 11ο Δημοτικό σχολείο. Η άνετη πρόσβαση σε παρκινγκ δίνει την δυνατότητα σε κάθε πελάτη από οποιοδήποτε σημείο της πόλης να επισκεφθεί το κατάστημα και να βρει όλα όσα χρειάζεται.

Το  ‘’Κρεοπωλείο Ευσταθίου’’ λειτουργεί κανονικά στην διεύθυνση «Πολυζωίδη 13» εδώ και λίγες μέρες και είναι έτοιμο να σας  εξυπηρετήσει  καθώς το κεντρικό κατάστημα (Ιωακείμ Καβύρη 9) βρίσκεται σε στάδιο ανακαίνισης και θα λειτουργήσει από  10 Σεπτεμβρίου.

Έτσι σύντομα τα αγαπημένα σας Kρεοπωλεία Ευσταθίου θα είναι στην διάθεσή σας με 2 καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη για να σας εξυπηρετήσουν ακόμη καλύτερα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email