Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Κρούσματα κορονοϊού σε κατασκήνωση της Θάσου – Εσπευσμένη επιστροφή παιδιών στην Καβάλα

Ο κορονοϊός φαίνεται πως «τρύπωσε» και σε κατασκήνωση της Θάσου.

Πολλά παιδιά επέστρεψαν άρον άρον στην Καβάλα λόγω συμπτωμάτων ή/και λόγω θετικών rapid test που στη συνέχεια αρκετά από αυτά επιβεβαιώθηκαν από μοριακά τεστ.

Η κατασκήνωση δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια ανακοίνωση για τον αριθμό των κρουσμάτων.

Ο Γιώργος Βαφείδης ο οποίος είναι γονέας και το παιδί του βρισκόταν στην κατασκήνωση και βγήκε θετικό στον κορονοϊό, καλεί τους υπόλοιπους γονείς να κάνουν τεστ στα παιδιά τους μόλις επιστρέψουν, ενώ κάνει λόγο για «αδιαφορία των αρμόδιων φορέων».

«Ως πατέρας ανήλικου τέκνου που διαγνώστηκε θετικό στον ιό covid-19 κατά την αυτόβουλη επιστροφή του λόγο έντονης αδιαθεσίας από κατασκήνωση της Θάσου στην οποία σημειώθηκαν κρούσματα και αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί, θα ήθελα θερμά να παρακαλέσω και να παρακινήσω όλους τους γονείς των οποίων τα παιδιά επέστρεψαν – δεδομένης της αδιαφορίας των αρμόδιων φορέων – να ελέγξουν τα παιδιά τους προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα», λέει ο κ. Βαφείδης στην τοποθέτησή του.

Εκπρόσωποι της κατασκήνωσης επιβεβαίωσαν στο KavalaNews την ύπαρξη κρουσμάτων. Τόνισαν ότι τηρήθηκαν οι διαδικασίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο και ότι σε δύο μέρες θα κλείσει η κατασκήνωση καθώς ολοκληρώνεται η κατασκηνωτική περίοδος.

Πηγή: kavalanews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email