Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Ξεκίνησε η ανανέωση των αδειών θήρας

Ξεκίνησε η ανανέωση των αδειών θήρας για τη νέα κυνηγετική περίοδο.

Οι κυνηγοί μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης έτσι ώστε να προχωρούν στην σχετική διαδικασία.

Ο Σύλλογος στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τα μέλη του και όλους τους κυνηγούς της περιοχής μας ότι ξεκίνησε η ανανέωση των αδειών θήρας της κυνηγετικής περιόδου 2021-2022.

Ο Σύλλογος μας, που είναι αναγνωρισμένος από το Υπουργείο και συνεργαζόμενος με το Δασαρχείο, είναι για ακόμη μία χρονιά έτοιμος να συνδράμει τους κυνηγούς στην ανανέωση της άδειας τους και να τους υποστηρίξει στην ασφαλή άσκηση του κυνηγιού.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη και τους φίλους μας να απευθυνθούν στον Σύλλογο μας για την ανανέωση της άδειας τους και να στηρίξουν με τον τρόπο αυτό έμπρακτα το έργο και την δράση του Συλλόγου.

Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι μόνο με την συμπαράσταση των μελών του μπορεί ο Σύλλογος να σταθεί δυνατός απέναντι στις συνεχιζόμενες προκλήσεις (που στόχο έχουν να συρρικνώσουν την κυνηγετική περίοδο και τα θηρεύσιμα είδη), αλλά και να ενισχύσει τον θηραματικό πλούτο προς όφελος όλων των κυνηγών.

Οι κυνηγοί έχουμε φωνή που μπορεί να ακουστεί μόνο μέσω του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και την φωνή μας αυτή δεν πρέπει να την αφήσουμε να σβήσει…

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στα γραφεία του Συλλόγου μας για την ανανέωση της άδειας σας από:

Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-14:00 και 18:00-20:00 και Σάββατο 08:00-14:00.

Το Δ.Σ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email