Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Κυπελλούχος ΕΠΣ Έβρου για 2η χρονιά η Αλεξανδρούπολη FC κερδίζοντας τον Ορέστη στα πέναλτι!

Η Αλεξανδρούπολη FC είναι για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Κυπελλούχος Έβρου, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Ορέστη μέσα στην Ορεστιάδα με 4-3 στα πέναλτι μετά από ένα φανταστικό 90λεπτο(3-3) αλλά και συγκλονιστική παράταση(4-4).

“Ήρωας” για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης έμελλε να είναι ο Κασκαντάμης που στην… ρώσικη ρουλέτα απέκρουσε δύο πέναλτι επιτρέποντας στην ομάδα του να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Το ματς ήταν φανταστικό με τον Ορέστη να ανοίγει το σκορ στο 13′ με τον Χρήστο Πεταλωτή, όμως η Αλεξανδρούπολη ήταν εντυπωσιακή και αφού ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Κώστα Πατσιώρα, που ήταν MVP του αγώνα, στο 26′ να κάνει την ολική ανατροπή με δύο γκολ του Νίκου Γκαϊδατζή στο 40 και το 45 για το 1-3 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με τρομερό πάθος κατάφεραν με κεφαλιά του Πεταλωτή στο 52′ και του Σταματόπουλου στο 60′ να ισοφαρίζουν σε 3-3 που ήταν και το σκορ του 90λεπτου. Στην παράταση ο Ορφέας παρότι έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Θάνου στο 93′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 115′ με τον Τζελέπη, που αποβλήθηκε καθώς έβγαλε την φανέλα στον πανηγυρισμό του, όμως η Αλεξανδρούπολη στο 124′(4′ λεπτό των καθυστερήσεων στο Β’ μέρος της παράτασης) κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παπάζογλου και να στείλει το ματς στην διαδικασία των πέναλτι

Στα πέναλτι:

1-0 Κομεσίδης

1-1 Πατσιώρας Κ.

1-1 Ο Κασκαντάμης απέκρουσε το πέναλτι του Χριστοφορίδη

1-2 Τοπάλι

2-2 Σταματόπουλος

2-3 Τζατζανάς

3-3 Καπουσούζης

3-4 Γκαϊδατζής

3-4 Ο Κσκαντάμης απέκρουσε το πέναλτι του Μαμρικισβίλι

ΠΗΓΗ: sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη