Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης Λ.Ε.Μ.Ε: Δυναμικό «παρών» από τους αθλητές της στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2021

Διακρίσεις αλλά και φοβερή ενέργεια από τους αθλητές της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης Λ.Ε.Μ.Ε, στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2021 στην Σκύδρα, που παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν στην πίστα από τον άστατο καιρό των προηγούμενων ημερών, οι αθλητές της λέσχης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με 109 συμμετοχές. Στην κατηγορία MX women η νεαρή αθλήτρια μας Δέσποινα Μανδάνη κατέκτησε την  θέση, ενώ ο αθλητής Ευάγγελος Μπαλάτσος κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία MX OPEN.

Τέλος, ο βετεράνος της λέσχης Τόμυ Αναγνώστου πλασαρίστηκε στην 8η θέση στην κατηγορία MX SENIOR.

Ακολουθεί η δημοσίευση:

Ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2021 ολοκληρώθηκε σήμερα στην Σκύδρα. Παρότι η σημερινή μέρα ήταν καλή ο άστατος καιρός των προηγούμενων ημερών δυσκόλεψε εξαιρετικά τους αθλητές στην πίστα. Αν και το Motocross βιώνει το αρνητικό κλίμα της πανδημίας και της παρατεταμένης αποχής από τις πίστες η ΛΕ.Μ.Ε από την ακριτική Αλεξανδρούπολη έδωσε δυναμικά το παρόν. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με 109 συμμετοχές. Στην κατηγορία MX women η νεαρή φέρελπις αθλήτρια μας Δέσποινα Μανδάνη κατέκτησε την 3η θέση με 42 βαθμούς αγωνιζόμενη με KTM SY 125, ο αθλητής μας Μπαλάτσος Ευάγγελος κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία MX OPEN με 29 βαθμούς σε σύνολο 20 αγωνιζομένων με YAMAHA 450 και ο βετεράνος της λέσχης μας Αναγνώστου Τόμυ πλασαρίστηκε στην 8η θέση στην κατηγορία MX SENIOR σε σύνολο 14 αθλητών με 27 βαθμούς ,οδηγώντας YZF YAMAHA. Μια εξαιρετική εκκίνηση για τους αθλητές μας .

Συγχαρητήρια στην Α.ΜΟΤ.Ο.Ε ,σε όλους τους αθλητές ,στα σωματεία καθώς και στους κριτές, τεχνικούς και σε όλους αυτούς που συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων .” με την επιστροφή των αθλητών θα έχουμε και φωτογραφίες των αγώνων “

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη