Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Ορεστιάδας: «Δημόσιο ΚΤΕΟ Ορεστιάδας … οι μηχανές σκουριάζουν»

Συμπληρώθηκαν αυτές τις μέρες, 2 χρόνια από την ημέρα (14/7/2021) που ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας & Θράκης κ. Μέτιος ανακοίνωσε την «προσωρινή» αναστολή λειτουργίας του Δημοσίου ΚΤΕΟ Ορεστιάδας με την δικαιολογία της έλλειψης προσωπικού.

Άλλη μια δημόσια υπηρεσία θυσία στο βωμό της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων, που με ευλάβεια υπηρετούν όλες οι αστικές κυβερνήσεις. Οι μνημονιακές δεσμεύσεις απαγόρευσης διορισμών οδηγούν την μια μετά την άλλη όλες τις δημόσιες υπηρεσίες στη απαξίωση και στο κλείσιμο.  Παραδίνοντας έτσι και τον τεχνικό έλεγχο των τροχοφόρων (ΚΤΕΟ)  στην  επιχειρηματική δράση.

Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, πληρώνουν ακριβά οι συμπολίτες μας που  διαθέτουν επαγγελματικά οχήματα  άνω των 3,5 τόνων  αναγκάζοντάς τους, επειδή το  ιδιωτικό  ΚΤΕΟ Ορεστιάδας δεν διαθέτει τη σχετική άδεια, να κατεβαίνουν στην Αλεξανδρούπολη, ξοδεύοντας  χρόνο και χρήμα για τον ετήσιο σχετικό  τεχνικό έλεγχο .

Σήμερα ο  εξοπλισμός που διαθέτει το Δημόσιο  ΚΤΕΟ Ορεστιάδας  είναι σύγχρονος,  κόστισε ακριβά στον ελληνικό λαό και δυστυχώς εδώ και 2 χρόνια…  σκουριάζει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ορεστιάδας καλεί την Περιφερειακή Διοίκηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης  άμεσα να παρέμβει και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να λειτουργήσει και πάλι το Δημόσιο ΚΤΕΟ στην Ορεστιάδα.

01/8/3023

Λαϊκή Συσπείρωση Ορεστιάδας

Κώστας Ζαλουφλής  υποψήφιος Δήμαρχος   

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email