Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Λειτουργεί ξανά η ιστορική βρύση – πηγή στην τοποθεσία Σχολικός Κήπος στην Κίρκη

Την ιστορική βρύση – πηγή στην τοποθεσία Σχολικός Κήπος , στον οικισμό της Κίρκης κατάφεραν να επαναλειτουργήσουν με πείσμα , μεράκι και αγάπη για τον τόπο οι αρμόδιοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

“Οι αρμόδιοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης Δήμος κατάφεραν να επαναλειτουργήσουν με πάρα πολύ κόπο -όπως μάθαμε από τους ειδικούς που συμμετείχαν στο εγχείρημα – μια ιστορική βρύση – πηγή .Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν υπό την καθοδήγηση και εποπτεία της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων του Δήμος Αλεξανδρούπολης , του Αντιδημάρχου κ. Ιωαννη Ναϊτίδη και του Προέδρου του οικισμού Χρήστου Καραμπατζάκη “,επισημαίνει σε ανάρτησή της η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης, Βασιλική Παντελίδου.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου προσθέτει ότι “επιπλέον επισκευάστηκε και το δίκτυο των υποδομών του συγχωριανού μας κυρίου Δήμου Μπίκου που καταστράφηκε από την πυρκαγιά στο ποιμνιοστάσιο του . Η χαρά στο πρόσωπο του είναι εμφανής και απερίγραπτη.”

Η δράση υλοποιήθηκε ,στο πλαίσιο του έργου « Αποκαταστάσεις δικτύων και υποδομών από την πυρκαγιά».

“Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αρμόδιους τόσο για την αποκατάσταση μνημείων-τοπόσημων της περιοχής , όσο για την ανακούφιση των πληγέντων.”, καταλήγει η κα Παντελίδου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email