Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Λευκές νύχτες αλλιώς… σχεδιάζει φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος της Αλεξανδρούπολης

Η έναρξη του καλοκαιριού, σηματοδοτεί και την έναρξη του σχεδιασμό δράσεων τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παρότι φέτος η πανδημία και αλλάξει εντελώς το τοπίο των εκδηλώσεων που πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθούν, ο Εμπορικός Σύλλογος της Αλεξανδρούπολης ξεκίνα μία προσπάθεια σχεδιασμού και υλοποίησης για τις  «Λευκές  Νύχτες».

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο επόμενο συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου θα συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσαν ενδεχομένως οι «Λευκές Νύχτες» να πραγματοποιηθούν αλλά όχι με τον παραδοσιακό τρόπο που ξέρουμε. Στο σκεπτικό του συλλόγου είναι να μην γίνουν οι εκδηλώσεις και οι ενέργειες – δράσεις όλες μαζί σε μία βραδιά αλλά να τοποθετηθούν χρονικά σε διαφορετικές μέρες μέσα σε μία εβδομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχουν δύο πράγματα. Πρώτον θα αποφευχθεί ο συνωστισμός ειδικά αν λάβουμε υπ’ όψιν την επιτυχία που είχαν οι «Λεύκες Νύχτες» τα προηγούμενα χρόνια και δεύτερον θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και  καλύτερα αποτελέσματα για τον εμπορικό κόσμο της πόλης.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι οποιαδήποτε δράση γίνεται προς την τόνωση της αγοράς, είναι πάρα πολύ σημαντική και απαραίτητη μετά το δυνατό χτύπημα του lock down που δέχτηκε ο εμπορικός κόσμος. 

Η κίνηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης να εξαντλήσει ή έστω να συζητήσει το σενάριο της εκδήλωσης «Λευκές Νύχτες» είναι αξιέπαινη. Θα ακολουθήσουν φυσικά κι άλλες επαφές  με τους υπόλοιπους φορείς που εμπλέκονται σε αυτήν τη διαδικασία και οι σχετικές εγκρίσεις ώστε ότι γίνει να γίνει στο πλαίσιο που ορίζει το Υγιειονομικό πρωτόκολλο.

Αναμένουμε τις ανακοινώσεις του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email