Κυριακή 28 Απριλίου 2024

«Λύγισε» κόντρα στην πανίσχυρη Τουρκία το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Την μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβουν την 5η θέση στον κόσμο θα συνεχίσουν αύριο τα παιδιά του 3ου Λυκείου Αλεξανδρούπολης στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ της Βραζιλίας.
Στα προημιτελικά, σήμερα το απόγευμα, γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (25-13, 25-20) από την πανίσχυρη ομάδα της Τουρκίας  που αποτελούσε την προηγούμενη Παγκόσμια πρωταθλήτρια και διέθετε τα καλύτερα ταλέντα της χώρας συγκεντρωμένα σε ένα σχολείο. Οι αθλητές του Έβρου προσπάθησαν για το καλύτερο, πάλεψαν στο 2ο σετ αλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν με μεγαλύτερες αξιώσεις την πρόκριση τα προημιτελικά.
Ωστόσο , ήττα αυτή και ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά δεν μειώνεται σε τίποτα την μεγάλη επιτυχία που ήδη έχουν καταφέρει .
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα θα διεκδικήσει πλέον την 5η θέση με αντίπαλο αρχικά το Μεξικό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας).

Η σύνθεση του 3ου ΓΕΛ: Σουσουρίδης, Μιχαηλίδης, Κεσκίνης, Κοντοσταθης, Παπάζογλου, Δαλδαβερένης, Σταματόγλου, Μήλιας, Καραμανίδης, Κουντουράκης, Κωτούλας

ΠΗΓΗ: gnomionline.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email