Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Μάσκες που θα “φορεθούν”

Η επιχειρηματικότητα χαρακτηρίζεται από την ευρηματικότητα και τη ευελιξία. Αυτήν την θεωρία έκανε πράξη γνωστός επιχειρηματίας από το Σουφλί.
Ο Θανάσης Κηπουρός είναι παραδοσιακός ράφτης, δεύτερης γενιάς. Οι ικανότητές του είναι αναγνωρισμένες και γνωστές στο αγοραστικό κοινό του νομού και όχι μόνο. Και εκεί που ο ίδιος πίστευε ότι η ραπτική πνέει τα λοίσθια σκέφτηκε να αξιοποιήσει τις ικανότητές του και να “καλύψει” την νέα ανάγκη που εμφανίστηκε στην αγορά.

Άλλωστε αυτή είναι και η βασική αρχή του μάρκετινγκ. Η ικανότητα να καλύπτονται επιχειρηματικά οι ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών.

Έκανε το απλούστερο. Άρχισε να ράβει μάσκες. Αυτό όμως που τον κάνει να διαφέρει από όλους τους υπόλοιπους είναι ότι οι μάσκες του εκτός από το ουσιαστικό όφελος της προστασίας παρέχουν και υψηλή αισθητική! Αδιαμφισβήτητα η μάσκα είναι το “νούμερο ένα” σε ζήτηση μέτρο προστασίας αυτό τον καιρό. Τείνει να γίνει όμως και απαραίτητο “αξεσουάρ” αφού η χρήση της έχει πολλές εφαρμογές στην διάρκεια της ημέρας.

Ο συμπαθέστατος ράφτης από το Σουφλί Θανάσης Κηπουρός κατάφερε αξιοποιώντας τόπια ύφασμα που είχε στα ράφια, την φαντασία και την ευρηματικότητα του να ράψει ότι μάσκα χωράει ο νους σας, σε ότι σχέδιο και χρώμα θέλετε.

Οι μάσκες του αυτήν την ώρα ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Αν θέλετε να παραγγείλετε και εσείς μάσκες στο αγαπημένο σας χρώμα και σχέδιο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 6942 986 775 και η μάσκα θα είναι στα χέρια σας ή καλύτερα στο πρόσωπό σας…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη