Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Μέχρι τέλος Απριλίου η έκθεση φωτογραφίας για τη βία κατά των γυναικών στον Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του κοινού για την έκθεση που λειτουργεί στον κρατικό αερολιμένα της Αλεξανδρούπολης και αφορά φωτογραφίες δύο ντόπιων φωτογράφων και απεικονίζουν την βία που έχουν υποστεί γυναίκες. Με ανακοίνωση του το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης αναφέρει:  

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, η έκθεση φωτογραφίας για τη βία κατά των γυναικών που πραγματοποιείται στο χώρο του Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», παρατείνεται μέχρι τις 30 Απριλίου 2022.

Το σύνολο των φωτογραφιών που εκθέτονται αποτελούν έργα δύο εξαιρετικών φωτογράφων των κ.κ. Δήμου Μπαμπλή και Δημήτρη Αλεξούδη και αποτυπώνουν με τον πιο σοκαριστικό τρόπο τα ορατά και «αόρατα» σημάδια της έμφυλης βίας. Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω  έκθεση αναπτύσσεται τόσο στην κεντρική αίθουσα αναμονής του κτιρίου του αερολιμένα

Για περισσότερες πληροφορίες: Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, 2551025629, [email protected] .όσο και στην Αίθουσα Αναχωρήσεων, και τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εργαζομένων ΥΠΑ ΚΑΑΛΔ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη