Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Μεγάλη η συμμετοχή στην αιμοδοσία σε Αρριανά και Φιλλύρα – Που θα γίνονται αιμοδοσίες έως 25 Μαρτίου

Οι προγραμματισμένες αιμοληψίες της κινητής μονάδας αιμοληψιών της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης «η Αγάπη πάει παντού» της επόμενης εβδομάδας έδωσε στη δημοσιότητα το Κέντρο Αιμοδοσίας του ΠΓΝΑ. Πιο συγκεκριμένα:

 Δευτέρα 20 Μαρτίου στις Φέρες στην αίθουσα του Δημαρχείου 9:00 με 13:30. σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Φερών «Ισαάκιος Κομνηνός».

Τετάρτη 22 Μαρτίου στον Απαλό στα Γραφεία του  Πολιτιστικού Σύλλογο 9:30 με 13:30σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Τραϊανούπολης

Σάββατο  25 Μαρτίου 2023 στην Αλεξανδρούπολη στο Νομαρχείο στον παραλιακό δρόμο απέναντι από τον Φάρο. 8:30 με 13:30.

Επίσης τονίζεται ότι η συμμετοχή των αιμοδοτών σε περιοχές της Ροδόπης ήταν ιδαίτερα μεγάλη και για το λόγο αυτό:

«Η  Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 1/3/2023 στην Φιλλύρα  και στις 8/3/2023 στα Αρριανά.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον δήμαρχο Αρριανών κο Αχμέτ Ριτβάν, τον αντιδήμαρχο Αρριανών κ Γιουσούφ Σαλή, τους θρησκευτικούς εκπροσώπους του δήμου και ιδιαίτερα της Φιλλύρας Χότζα κο Καραχασάν Μουσταφά και των Αρριανών Ιμάμη κο Μεχμέτ Χασάν Μουσταφά, την κα Κωστενίδου Ανθή, υπάλληλο του δήμου Αρριανών, τις νοσηλεύτριες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και ιδιαιτέρως την κα Χοτζο Ογλού Χαλήλ Αισέ καθώς και όλους αυτούς που συνέβαλαν στην προσπάθεια για την επιτυχή διεκπεραίωση της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Δήμο Αρριανών και στη  δημοτικής κοινότητας Φιλλύρας.

Η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και η συνέχεια της εθελοντικής προσφοράς πολύτιμη.

Ελπίζουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη και πιο επιτυχημένη αιμοδοσία.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη