Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην έναρξη του 4ου Συμποσίου Φαρμακοεπιδημιολογίας

Με επιτυχία διεξήχθη η έναρξη του 4ου Συμποσίου Φαρμακοεπιδημιολογίας την Τρίτη 20.04.2021 μέσω διαδικτύου, αφού η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη φθάνοντας τα 460 άτομα.

Στην Τελετή Έναρξης του Συμποσίου, το απόγευμα της Δευτέρας, έστειλε την ευχή του για επιτυχή διεξαγωγή και απηύθυνε μήνυμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος ο οποίος είπε πως «η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19 επηρέασε την καθημερινότητα αλλά και την εκκλησιαστική ζωή, «ανέδειξε όμως την αξία της κοινής προσπάθειας και της αλληλεγγύης ενώπιον εκτάκτων καταστάσεων καθώς και την δύναμιν της αγάπης, την οποία επέδειξαν και συνεχίζουν να επιδεικνύουν όσοι έχουν την ευθύνη της φροντίδας των ασθενούντων».

Στον χαιρετισμό του προς το Συμπόσιο ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τόνισε την υποστήριξη και τη συνεργασία της εκκλησίας με τους επιστημονικούς φορείς για την αντιμετώπιση της πανδημίας και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό να επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, μόλις αυτό καταστεί δυνατό. Το μήνυμα αυτό έστειλε στους συνέδρους και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης.

Την πρώτη μέρα των εργασιών, συμμετείχαν στο Συμπόσιο διακεκριμένοι ομιλητές από πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως ο Brian L. Strom, ο Δρ. Αντώνιος Δούρος και ο Γιώργος Παυλάκης.

Το Συμπόσιο συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου.

Ακουλουθεί το Δελτίο Τύπου




Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη