Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Μερκούρης: «Αρνηθήκατε την πρόταση μου για την Καραολή Δημητρίου και τώρα την εφαρμόζετε»

Ανάρτηση αγανάκτησης με αποδέκτη την δημοτική αρχή πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μερκούρης.

Ο Σύμβουλος Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, όπως γράφει σχετικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για την απόφαση που πάρθηκε πρόσφατα σχετικά με τις αλλαγές αναφορικά με την στάθμευση οχημάτων στην οδό Καραολή και Δημητρίου και στο βόρειο τμήμα αυτής (από την πλατεία Ελευθερίας έως την οδό Καλλιπόλεως), είχε καταθέσει πρόταση προς τον Δήμο η οποία απορρίφθηκε και τώρα τελικά εφαρμόστηκε.

Αναλυτικά ο κ. Μερκούρης αναφέρει:

“Είστε απίστευτοι… πραγματικά δεν ξέρω από που να σας πιάσω…
Κ. Βουρδόλη … Αφήστε στην άκρη την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.
Από Σας έλαβα αρνητική απάντηση στην πρόταση μου… που σήμερα εφαρμόζετε…
Μετά από ένα χρόνο και αφού σημειώθηκαν αρκετά τροχαία ατυχήματα τελικά η Δημοτική Αρχή εφαρμόζει πρόταση που είχα καταθέσει στις 30/1/2020″

Η ανακοίνωση με την απόφαση του Δήμου:

“Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης ανακοινώνεται ότι στην οδό Καραολή και Δημητρίου και στο βόρειο τμήμα αυτής (από την πλατεία Ελευθερίας έως την οδό Καλλιπόλεως) καταργείται η στάθμευση οχημάτων σε γωνία 60° και ισχύει η στάθμευση οχημάτων παράλληλα με το κράσπεδο, από την Τετάρτη 17 Μαρτίου και ώρα 7:00 π.μ.

Επίσης, απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων σε όλο το νότιο τμήμα της εν λόγω οδού από 7:00 π.μ. έως 14:00 λόγω εργασιών διαγράμμισης οδοστρώματος για στάθμευση οχημάτων υπό γωνία 60°”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη