Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μετά από 20 χρόνια αποσύρεται το ΑΤΜ από την πλατεία του Τυχερού

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παύση της λειτουργίας και απόσυρσης του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης χρημάτων που βρίσκεται στην πλατεία του Τυχερού του Δήμου Σουφλίου. Την απόφαση της τράπεζας έκανε γνωστή ο Αντιδήμαρχος Τυχερού Δημήτρης Δαρούσης ο οποίος είχε αποστείλει σχετικό έγγραφο στην διοίκηση της τράπεζας προκειμένου να μην αποσύρει το ΑΤΜ.

“Στην κεντρική πλατεία του Τυχερού για 20 χρόνια περίπου λειτουργεί αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) της παλιάς Εμπορικής τράπεζας και της σημερινής Αlpha bank.

Τέλος του προηγούμενου έτους λάβαμε ένα email στο Δήμο Σουφλίου από την τράπεζα η όποια μας ενημερώνει ότι θα σταματήσει η λειτουργία του ΑΤΜ Τυχερού στο τέλος του μηνός Ιανουαρίου 2023.

Έστειλα έγγραφο στο οποίο αναφέρω τους λόγους διατήρησης του ΑΤΜ στην περιοχή και σήμερα έλαβα την απάντηση της τράπεζας, η οποία εμμένει στην απόφασή της και την αποδίδει στην μικρή συνναλακτική κίνηση παραθέτοντας σχετικό πίνακα.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι μικρό κοινωνίες του ακριτικού Έβρου μπαίνουν στην λογική των αριθμών και όχι στη λογική της συγκράτησης του πληθυσμού , μετά και την τελευταία απογραφή η οποια περιγράφει την πραγματική κατάσταση στην περιοχή μας”.

Μάλιστα ο Δημήτρης Δαρούσης παραθέτει και την αλληλογραφία με την τράπεζα:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη