Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Με γνώμονα τα μικρά παιδιά – Παρεμβάσεις βελτίωσης παιδικών σταθμών στο δήμο Διδυμοτείχου, ύψους 200.000 ευρώ

Τους λιλιπούτειους δημότες του επιθυμεί να φροντίσει ο δήμος Διδυμοτείχου, σε μια προσπάθεια να τους παρέχει καλύτερο περιβάλλον παραμονής, ώστε τα μικρά παιδιά να νιώθουν άνετα και όμορφα. Για το λόγο αυτό η δημοτική αρχή, προχωρά σε παρεμβάσεις για την οριστική αδειοδότηση των βρεφονηπιακών σταθμών με απόλυτη εναρμόνιση της νομοθεσίας, βελτίωση των συνθηκών παραμονής στους χώρους μάθησης και συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους.

Οι εργασίες αυτές θα ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό, αφού «έπεσαν» οι υπογραφές για την σύμβαση της κατασκευής έργου μεταξύ του δήμου Διδυμοτείχου και του αναδόχου Κ/Ξ ΜΙΝΤΣΟΥΔΗΣ Α-ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ Α. με τίτλο : “Εργασίες προσαρμογής παιδικών σταθμών (Α’,Β’ Μεταξάδων) και βρεφονηπιακού σταθμού ΚΚΠΑ δήμου Διδυμοτείχου ύψους 200.000 με ΦΠΑ.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου εξέφρασε την ικανοποίηση του καθώς, όπως είπε οι εργασίες αυτές είναι απαραίτητες, καθώς ο σχεδιασμός και η υλοποίηση αυτών των έργων θα συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό, στην ασφάλεια και στην αισθητική αναβάθμιση των παιδικών σταθμών, παραδίδοντας χώρους, στους οποίους θα χαίρονται να βρίσκονται μικροί και μεγάλοι.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email