Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Με διακρίσεις επέστρεψαν οι οδηγοί του ΟΦΑΑ από αγώνες δεξιοτεχνίας

Δυναμικό παρόν έδωσε ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολης (ΟΦΑΑ) στην 1η δεξιοτεχνία της Ελασσόνας κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία R3 με τον Βασίλη Τζινλή. Στην κατηγορία R2 η υπόθεση ήταν μονόλογος καθώς οι αθλητές κατέλαβαν εξ ολοκλήρου το βάθρο.

Στην 1η θέση ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος, στη δεύτερη θέση ο Θεόδωρος Τσολακίδης ενώ στην τρίτη θέση ο Σάββας Μαυροκέφαλος. Σημειωτέον δε ο Χρήστος Νικολόπουλος είχε τον καλύτερο χρόνο ημέρας.

Αξιόλογη ήταν και η θέση του Παναγιώτη Νικολόπουλου όπου κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία R2,και του Δημήτρη Τζινλή που κατέλαβε την 4η θέση στη κατηγορία R3 που δυστυχώς λόγω βροχής δεν μπόρεσαν να βελτιώσουν τον χρόνο τους στο δεύτερο σκέλος.

Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρωτοεμφανιζόμενο Βαγγέλη Τζινλή όπου κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εκτελέσεις του.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν να δοθούν σε όλους αυτούς που βράβευσε η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) για την θέση τους στο κύπελλο δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος για το έτος 2022. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία R3 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Τζινλής ενώ την δεύτερη ο Βασίλης Τζινλής. Στην κατηγορία R2 την τρίτη θέση έλαβε ο Απόστολος Προδρομίδης.

Με ανάρτησή του ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησε την Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ) για την φιλοξενία και για τον όμορφο αυτό αγώνα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email