Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Με δύο Αλεξανδρουπολίτισσες η νίκη της Εθνικής Προ-Κορασίδων επί της Ανδόρας για το UEFA Development Tournament

Η Εθνική Προ-Κορασίδων (WU15) της Ελλάδας πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Ανδόρας για το UEFA Development Tournament, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την παρουσία της στα γήπεδα της Αλβανίας.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA στην Αλβανία η Εθνική Ελλάδας WU15 (Προ-Κορασίδων). Το 1-0 πέτυχε στο 35΄ με κλέψιμο έξω από την περιοχή και ωραία ατομική ενέργεια η Μαριάννα Καραθανάση και το 2-0 στο 67′  η Φωτεινή Τρυφερή με πλασέ, από ασίστ της Αξιαρλή.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Κωνσταντινίδου, Βασιλείου, Αγγελίδου, Αγγέλη, Τσέλα, Κωνσταντάκη, Τσαπάρα, Καραθανάση, Σαμπάνη, Μαλαμούση, Κουτσούρη.

Αγωνίστηκαν ακόμη: Πράπα, Τρυφερή, Αξιαρλή, Μιχαλοπούλου, Πετρίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο από τις αθλήτριες κατάγονται από την Αλεξανδρούπολη, η Αναστασία Κωσταντάκη από την ομάδα Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και η Λυδία Τσαπάρα από την ομάδα του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης.

Συνολικά η Εθνική Προ-Κορασίδων έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά και οι νεαρές παίκτριες έδειξαν ότι έχουν μπροστά τους το μέλλον και τις δυνατότητες να στελεχώσουν επάξια τις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες.

ΠΗΓΗ: kingsport.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη