Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Με καταγωγή από την Παλαγία Αλεξανδρούπολης η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Αργυρούπολη

Η ιστορία της 40χρονης που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό από τον 45χρονο σύντροφό της έχει συνταράξει το Πανελλήνιο. Το περιστατικό έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του κατηγορούμενου στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του focustonevro.gr, η άτυχη 40χρονη γυναίκα η οποία έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, έχει καταγωγή από την Παλαγία Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα η μητέρα της. Μάλιστα για το λόγο αυτό και στην έκκληση που έγινε για αίμα, άμεση ήταν η ανταπόκριση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαγίας για να καλυφθούν οι ανάγκες της 40χρονης. Η γυναίκα έχει την σπάνια ομάδα αίματος 0- (αρνητικό) και δυστυχώς ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν. Γι’ αυτό και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παύλος Στεφανίδης, απευθύνθηκε στην 12η Μεραρχία και η ανταπόκριση του Στρατηγού Σταύρου Παπασταθόπουλου ήταν άμεση και κατάφερε να συλλεχθούν 9 φιάλες αίμα για την Όλγα.

Η ανάγκη για αίμα συνεχίζεται για την άτυχη 40χρονη που χαροπαλεύει, σύμφωνα με ανάρτηση που έχει γίνει από συγγενείς της:

«Θα χρειαστούμε αίμα Ο αρνητικό στον Ευαγγελισμό Κλινική ΜΕΘ 4 στο όνομα Δημητρακοπούλου Όλγα. Μπορούν και από άλλες πόλεις να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο της πόλης τους».

Ελπίζουμε η 40χρονη Όλγα να τα καταφέρει και να επιστρέψει πάλι στην οικογένειά της…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email