Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Με κλεμμένο Ι.Χ. από την Αττική έκανε διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών στο Έβρο!

Συνελήφθη χθες (29-1-2021) το απόγευμα, στο Μικρό Δέρειο Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι ο διακινητής προηγουμένως δεν υπάκουσε σε σήματα στάσης των αστυνομικών, ενώ το όχημά που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών είχε δηλωθεί κλοπή, την 17-1-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.
Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

(φωτό αρχείου)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη