Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Με πολύ κόσμο το σημερινό Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων – Έλειπε μόνο η εστίαση (photo)

Τελικά η αγορά σήμερα Κυριακή άνοιξε για τα καλά! Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος ώστε να επιτρέψει στο καταναλωτικό κοινό να βγει στην αγορά και να επισκεφθεί τα καταστήματα. Η κίνηση στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ήταν αυξημένη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν ανοιχτό το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς. Αυτό δεν περιορίστηκε μόνο σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων αλλά και σε τοπικές, μικρές επιχειρήσεις που είδαν και πάλι τους χαμογελαστούς πελάτες τους να μπαίνουν στα καταστήματά τους.


Το άνοιγμα της αγοράς φυσικά συνοδεύεται από πολύ ενδιαφέρουσες και ελκυστικές εκπτώσεις που κάνουν οι άνθρωποι του λιανεμπορίου.
Πάντως ένα είναι σίγουρο, ότι η σημερινή εικόνα αναδεικνύει την ανάγκη του κόσμου για έξοδο, κινητικότητα και επιστροφή στην κανονικότητα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το μόνο που έλειπε από τη σημερινή μέρα ήταν τα μαγαζιά της εστίασης τα οποία παρέμειναν κλειστά πλην αυτών που μπορούν να εξυπηρετήσουν με take away.

Φυσικά η σημερινή μέρα δεν ήταν μόνο ιδανική για ψώνια αλλά και για μία βόλτα στην παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης.

Να θυμίσουμε ότι το μετρό του ανοίγματος της αγοράς των καταστημάτων την Κυριακή θα εφαρμοστεί και την επόμενη Κυριακή 31 Ιανουαρίου.


Η επιστροφή στην κανονικότητα δείχνει να είναι απαραίτητη όσο ποτέ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email