Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Με Στογιαννίδη και Κατσιγιάννη συμμετέχει η περιφέρεια ΑΜΘ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η καταμέτρηση των ψήφων των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, οι οποίοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των 35 υποψηφίων που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η διαδικασία κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη, καθώς συμμετείχαν, είτε με διαδικτυακή ψήφο είτε δια ζώσης περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλοι του κόμματος. Στη λίστα των 35 υποψηφίων που θα συμπεριλαμβάνονται στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατ’ αλφαβητική σειρά βρίσκονται οι ακόλουθοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, ανα περιφέρεια».

Μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τον βασικό λόγο στα μέλη και στους φίλους του προκειμένου να αναδειχθούν με εκλογές από τη βάση οι 2 από τους 9 υποψηφίους της Περιφέρειας ΑΜΘ που θα συμπεριλαμβάνονται στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, με την Αγλαΐα Κατσιγιάννη και τον Γρηγόρη Στογιαννίδη να κερδίζουν μια θέση σε αυτό και να «ρίχνονται» στη μάχη της ευρωκάλπης.

Η κυρία Κατσιγιάννη από την Δράμα, είναι διεθνολόγος και πρόεδρος του συλλόγου παραπληγικών και ο κύριος Στογιαννίδης που επίσης είναι από την Δράμα, έχει διατελέσει βουλευτής και τώρα είναι ο πρόεδρος των εργαζομένων Καζίνου Θράκης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email