Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Με την εκπαιδευτικό Ευτέρπη Μπιλιμπίνη «έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο

Ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον Έβρο και η επιτροπή του νομού δηλώνει έτοιμη για την διεκδίκηση της ψήφου των πολιτών. Πλέον το ψηφοδέλτιο είναι ολοκληρωμένο από τα πρόσωπα που θα κάνουν τον αγώνα για τις εκλογές της 21ης Μαίου.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον Έβρο Ιωάννης Αρχοντάκης με μία ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε και το έκτο πρόσωπο, ολοκληρώνοντας στην στελέχωση του ψηφοδελτίου.

«Η ανακοίνωση του πρωθυπουργό για διεξαγωγή των εκλογών στις 21 Μαΐου, μας βρίσκει πιο έτοιμους από ποτέ.

Εδώ και καιρό καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο να καλύπτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η σύγχρονη εποχή της χώρας και του κόμματος. Με ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές ομάδες και τις επαγγελματικές δραστηριότητες.

Σήμερα ανακοινώνουμε την 6η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο μας όπου και έτσι συμπληρώνεται. Η Ευτέρπη Μπιλιμπίνη είναι εκπαιδευτικός και καταξιωμένη στον χώρο εργασίας της. Εκφράζει τη σύγχρονη γυναίκα, μητέρα, σύζυγο και εργαζόμενη. Επιστημονικά καταρτισμένη και συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα.

Από σήμερα ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου για την αλλαγή συσχετισμών, την αλλαγή πολιτικών που μας κρατάει στάσιμους. Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο δίνει την δυνατότητα να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο του δικομματισμού. Με προτάσεις, δράσεις και καθημερινή παρουσία.

Καλό μας αγώνα !»

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Έβρο έχει ως εξής:

ΒΑΒΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΑΙΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΜΟΥΛΑΤΖΙΔΟΥ ΔΡΟΣΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΥ

Μπιλιμπίνη Ευτέρπη  εκπαιδευτικοσ

ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email