Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Με τον Κυριάκο Βελόπουλο συναντήθηκε το ΔΣ του Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα – «Casus Belli» η δημιουργία νέας δομής παράνομων μεταναστών

Στο πλαίσιο της «επίσκεψης αστραπή» που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή στον Έβρο ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος συναντήθηκε με το ΔΣ του συλλόγου Αινήσιο Δέλτα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πάρης Παπαδάκης ζήτησε από τον κ. Βελόπουλο να μεταφέρει στην Bουλή την αγωνιστικότητα όλων στην περιοχή σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει βόρειος και νότιος Έβρος, καθώς όλοι είναι ενωμένοι και καθ’ όλα αρνητικοί στην οποιαδήποτε δομή παράνομων μεταναστών προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι το θέμα αποτελεί casus belli.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, που συνοδευόταν από τον βουλευτή του κόμματος Αντώνη Μυλωνάκη, επανέλαβε την επίσημη θέση του κόμματος ότι θα πρέπει να μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες σε δύο ξερονήσια, ενώ υπογράμμισε ότι το νομικό οπλοστάσιο του κόμματος είναι στην διάθεση όλων των κατοίκων για προσφυγή στα Ανώτατα Δικαστήρια της χώρας για το μείζων θέμα της ακύρωσης δημιουργίας δομών στον ακριτικό νομό.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη