Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Με τον Χρυσοχοΐδη συναντήθηκε ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης – «Αλλάξτε τα κακώς κείμενα, ειδάλλως θα μας βρείτε απέναντι σας»

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον νομό Έβρου χθες, πραγματοποιήθηκε και μια κλειστή συνάντηση και με τα μέλη του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Τα μέλη του Συλλόγου μετέφεραν στον Υπουργό την δυσαρέσκεια τους για την απόφαση της Δικαιοσύνης αναφορικά με την υπόθεση με τον νεαρό κτηνοτρόφο από τις Φέρες, ενώ σημείωσαν και σειρά θεμάτων στα οποία πρέπει να υπάρξει αλλαγή πολιτικής, ειδάλλως θα τους βρουν απέναντί τους. Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε κλειστή συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Στην συνάντηση θέσαμε κάποιους προβληματισμούς, καθώς και προτάσεις που αφορούν το έργο κατασκευής του φράχτη και τα παραμφερή έργα του.

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργού για πρόσληψη 800 νέων συνοριακών φυλάκων πλην όμως θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων μετάθεσης των 80 περίπου Εβριτών αστυνομικών που είναι αποσπασμένοι από το 2012 ΑΔΑΠΑΝΩΣ για το Δημόσιο με το σχέδιο «Ασπίδα» και οι οργανικές τους θέσεις είναι ακόμη στην Αττική. Άμεση λύση για αυτούς τους συντοπίτες μας που είναι όμηροι σε ένα καθεστώς αβεβαιότητας.

Επίσης θέλουμε να πούμε ότι στην συνάντηση με τον κύριο Χρυσοχοΐδη ξεκαθαρίσαμε πλήρως τις θέσεις και απόψεις μας για τα πρόσφατα γεγονότα με τον συνάδελφο κτηνοτρόφο και την άδικη καταδίκη του και θέσαμε θέματα που δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε αυτήν την στιγμή που όμως περιμένουνε λύσεις σύντομα.

Τονίζουμε ότι στηρίζουμε απόλυτα την κατασκευή του φράκτη και όποιο θετικό μέτρο λαμβάνεται για την φύλαξη των συνόρων εάν όμως δεν αλλάξουν κάποιες καταστάσεις δεν σταματήσουν τα κακώς κείμενα θα μας δουν ξεκάθαρα απέναντι τους.

(Οι διακοπές πρέπει να τελειώσουν και να γίνουν εξοπλισμός και οχήματα για τους ανθρώπους που παλεύουν να κρατήσουν τα σύνορα)»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη