Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Με το δεξί το Προαγωνιστικό τμήμα του ΟΦΘΑ – Εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στην Καβάλα

Το Σάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας η 1η Ημερίδα Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 10-12 ετών) με τη συμμετοχή 150 περίπου κολυμβητών-τριων από τα σωματεία της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Οι αγώνες αυτοί αποτελούσαν για όλους τους συλλόγους τον πρώτο επίσημο αγώνα των Προαγωνιστικών κατηγοριών για τη χειμερινή περίοδο σε πισίνα 50μ..

  • Η ομάδα του ΟΦΘΑ έλαβε μέρος με 45 κολυμβητές – τριες.
  • Πραγματοποιήθηκαν 110 ατομικά ρεκόρ στις 130 ατομικές κούρσες που πραγματοποιήσαμε.
  • Οι 29 κολυμβητές/τριες κατάφεραν και κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας, πραγματοποιώντας ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησαν!
  • Στα αξιοσημείωτα… Πραγματοποιήθηκαν 15 ομαδικά αγωνίσματα στα οποία η ομάδα είχε συμμετοχή σε όλα! Από τα 15 ομαδικά η ομάδα κατέκτησε την 1η θέση στα 12 ενώ είχε και δυο 2ες θέσεις και μια 3η!

Οι προπονητές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν δοκιμές στους κολυμβητές-τριες σε άγνωστα και δυσκολότερα αγωνίσματα καθώς και με τις πολλές σκυτάλες η κούραση ήταν μεγαλύτερη!

Η ανταπόκριση των παιδιών εκπληκτική! Όλα τα παιδιά έδειξαν πως διψάνε για αγώνες! Διασκέδασαν , αγωνίστηκαν , πάλεψαν, κέρδισαν, έχασαν, χάρηκαν, στεναχωρήθηκαν, απογοητεύθηκαν, σηκώθηκαν πιο δυνατά, και έδειξαν μια τρομερή ομαδικότητα!

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος και πολύ δυνατό τεστ για κάθε μεγάλη ομάδα, οι Διασυλλογικοί αγώνες «Φιλίππεια 2023» στην Καβάλα με την συμμετοχή 500 και πλέον κολυμβητών -τριων από τις κορυφαίες ομάδες της Β. Ελλάδος!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη