Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Με 29 μετάλλια επέστρεψαν στη βάση τους οι αθλητές του Α.Σ. ΜΑΧΗΤΗΣ Αλεξανδρούπολης!

Με 10 Χρυσά, 13 Αργυρά και 6 Χάλκινα επεστρεψε οι αθλητές του Α.Σ. ΜΑΧΗΤΗΣ Αλεξανδρούπολης από το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ζίου Ζίτσου (Ju-jitsu) κατατάσσοντας τον συλλογο στην 6η θέση από τους 18 που συμμετείχαν συνολικά. Η συγκομιδή των μεταλλίων έγινε στα αγωνίσματα Fighting System και newaza ( μάχη εδάφους).

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ζίου Ζίτσου (Ju-jitsu) διεξήχθη στο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου “Κονταξοπούλειο”  στις 18 Φεβρουαρίου 2023 και αφορούσε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, συμμετείχαν 354 αθλητές/τριες από 18 συλλόγους και 12 πόλεις, με την παρουσία της τίμησε την όλη εκδήλωση η Προέδρος της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ. – Ζ. κα.Μαίρη Χαριτοπούλου.  

Στο Α.Σ. ΜΑΧΗΤΗΣ καλλιεργούνται και τα τρία αγωνίσματα της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ. – Ζ. τα οποία είναι το Fighting System, το Duo (αυτοάμυνα) και το newaza (μάχη εδάφους) ξεκινώντας το δυναμικό του με τους λιλιπούτειους αθλητές των 5 ετών. 

“Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, είμαστε περήφανοι που πάλεψαν καταρχάς με τον εαυτό τους ξεπερνώντας οποιοδήποτε φόβο, για την δύναμη ψυχής, το ήθος, την πειθαρχία και τον σεβασμό προς τον αθλητισμό και το ευ αγωνιζεσθαι” δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου. Επιπλέον ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς όπου κάθε φορά κατακλύζουν τα γήπεδα και τον σύλλογο με την κερκίδα τους και δεν λείπουν ποτέ από καμιά εκδήλωση στηρίζοντας τα παιδιά τους και την εκπαιδευτική Ομάδα.

Επίσης να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία μας ανέθεσε ως σωματείο να διοργανώσουμε το φθινόπωρο το Κύπελλο Θράκης το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email