Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Μια νέα κίνηση έρχεται να βοηθήσει ποικιλοτρόπως το ΠΓΝΑ

Μια νέα κίνηση πολιτών, η οποία έχει τις ευλογίες του Διοικητή, του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και διάφορων θεσμικών φορέων, έρχεται να βοηθήσει εθελοντικά και με ποικίλους τρόπους το έργο και την λειτουργία του νοσοκομείου. Σε πρώτη φάση η κίνηση διατηρεί σελίδα σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά στο άμεσο μέλλον στόχος είναι να δημιουργηθεί σύλλογος με γραφεία, όπου ο καθένας που θέλει να συνδράμει στο έργο του νοσοκομείου να απευθύνεται σε αυτά. Παραθέτουμε αναλυτικά την πρώτη ανακοίνωση – γνωστοποίηση της κίνησης Φίλοι Π.Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως:

Η σελίδα Φίλοι Π.Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως δημιουργήθηκε μετά από τη συναίνεση και υποστήριξη του Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ Βαγγέλη Ρούφου, καθώς και ολοκλήρου του Δ.Σ.

Σκοπός της σελίδας είναι καθαρά ο εθελοντισμός και οι δωρεές με πλήρη διαφάνεια σε παροχή και ανάγκες σε όλους τους φορείς και ασθενείς που έχουν σχέση με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μας. Στο άμεσο μέλλον θα συσταθεί και νόμιμος σύλλογος με έδρα και γραφεία στο οποίο θα μπορούν να μεταφέρονται τα παράπονα, οι ευχαριστίες, οι δωρεές προς το νοσοκομείο, η παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη κτλ κτλ.

Είναι κάτι καινούργιο το οποίο πρέπει να το στηρίξουμε όλοι μας για ένα καλύτερο και αποτελεσματικότερο σύστημα υγείας. Αρωγοί σε αυτή τη κίνηση είναι μεταξύ των άλλων Βουλευτές του Ν. Έβρου και ο Δικηγορικός σύλλογος Αλεξανδρουπόλεως. Ελπίζω και εύχομαι μέρα με τη μέρα τα μέλη μας να αυξάνονται και το αποτέλεσμα να έχει ένα πολύ θετικό πρόσημο.

Θα σας παρακαλέσω να προωθήσετε για αρχή τη σελίδα μας από την οποία θα ενημερώνεστε τακτικά για ότι νεότερο μέχρι και την ανοιχτή συγκέντρωση που θα γίνει με την ολοκλήρωση του καταστατικού, την ανακοίνωση του ΔΣ και τη πλήρη επεξήγηση των δράσεων του συλλόγου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email