Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Μια σημαντική δωρεά με εξοπλισμό στο Γυμνάσιο Τυχερού από την πρωτοβουλία “ΤΑ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”

Μία δωρεά η οποία κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντική για την εκπαίδευση των μαθητών του Γυμνασίου Τυχερού, έγινε από μία εταιρεία η οποία συμμετέχει στην πρωτοβουλία “ΤΑ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”. Πιο συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή το μεσημέρι βρέθηκε στο Τυχερό η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ , η οποία είναι μια από τις 40 ελληνικές επιχειρήσεις που αποτελούν την πρωτοβουλία “ΤΑ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση εξοπλισμού στο Γυμνάσιο Τυχερού και συγκεκριμένα , ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενός προτζέκτορα και ενός διαδραστικού πίνακα.

Η δωρεά αυτή είναι πολύ σημαντική για τη σχολική μονάδα.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Πολύκεντρο Τυχερού για την παρουσίαση της δωρεάς από τον πρόεδρο της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ- ΠΙΤΤΑΣ παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειαρχης Βασίλης Δελησταμάτης, ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακικος, ο Αντιδήμαρχος Τυχερου Δημήτρης Δαρούσης, ο πρόεδρος Τυχερου Άγγελος Ζαπάρτας , ο προεδρος του Συνεταιρισμού Μελισσοκομων Θάσου κύριος Παναγιωτόπουλος και μελισσοκόμοι του Έβρου οι οποίοι για πολλά χρόνια παραδίδουν, το μέλι που παράγουν, στην εταιρία Πίττας ( Μέλι Αττική ).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email