Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μια σπάνια διαφορετική συλλογή από… ουίσκι στην Αλεξανδρούπολη

Έχουμε δει πολλών ειδών συλλογές από συλλέκτες. Γραμματόσημα, Αυτοκόλλητα, αθλητικές φανέλες κτλ. Όμως υπάρχουν μερικές συλλογές που είναι ιδιαίτερες. Μία τέτοια συλλογή ανακαλύψαμε και σας την παρουσιάζουμε. Μία μοναδική συλλογή γνωστής μάρκας ουίσκι που ανήκει στον Παναγιώτη Μουσουνάκη.

Ο Παναγιώτης Μουσουνάκης τα τελευταία χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει μία εντυπωσιακή συλλογή από συσκευασίες ουίσκι σε ποσότητες και ποιότητες που δεν έχουμε ξαναδεί στη ζωή μας. Παρουσιάζονται για πρώτη φορά μέσα από focustonevro.gr  στους αναγνώστες του.


Πρόκειται για συλλεκτικά μπουκάλια που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά τόσο σε εμφάνιση όσο και σε περιεχόμενο. Σε πολλά από αυτά οι συσκευασίες τους είναι πραγματικά έργα τέχνης.
Η συλλογή  απαριθμεί 33 διαφορετικές συσκευασίες μπουκαλιών.

 Το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα είναι ότι κανένα από αυτά δεν έχει ανοιχτεί και αυτό τα δίνει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι θέλει μεγάλο αυτοέλεγχο για να μην μπει κάποιος στον πειρασμό να ανοίξει αυτά τα μπουκάλια και να δοκιμάσει το άρωμά, την γεύση και την αίσθηση ενός συλλεκτικού ουίσκι.

Η αγάπη του για την συλλογή είναι τόσο αναγνωρισμένη που έχει παραλάβει και από την εταιρεία με ειδική ετικέτα που έχει εκτυπωμένο το ονοματεπώνυμό του.

Η ίδιος έχει σκοπό  να  ανοίξει μία συγκεκριμένη συσκευασία σε πολύ συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του που δεν μας αποκάλυψε.

Ευχόμαστε στον ιδιοκτήτη  να μεγαλώσει την συλλογή του ακόμη περισσότερο και τον ευχαριστούμε που μας επέτρεψε να την φωτογραφήσουμε.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη