Σάββατο 27 Απριλίου 2024

“Μονόδρομος” για τον Άθλο Ορεστιάδας η αυριανή νίκη με Αριστοτέλη Σκύδρας στο κατάμεστο “Ν. Σαμαράς”

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Άθλου Ορεστιάδας για τον προτελευταίο αγώνα της σεζόν του πρωταθλήματος.

Αύριο, Σάββατο 22 Απριλίου στις 19.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube) στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς» η ομάδα υποδέχεται τον υποβιβασμένο Αριστοτέλη Σκύδρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out για τις θέσεις 7-10 του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι, όπου το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, στόχος του Άθλου είναι μόνο το τρίποντο, ώστε οι αθλητές του Γιάννη Λάιου να διατηρήσουν το πάνω χέρι στην υπόθεση της παραμονής, έναντι του συνδιεκδικητή του ΟΦΗ. Σημαντικό ρόλο στο κυνήγι της νίκης αναμένεται να παίξει και το κοινό του Έβρου, που μετά την απόφαση της διοίκησης για ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στα δύο τελευταία ματς της χρονιάς, αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά τις κερκίδες των κλειστών εγκαταστάσεων.

«Στόχος μας στο αυριανό παιχνίδι είναι οι 3 βαθμοί για να φτάσουμε στην τελευταία αναμέτρηση με το πλεονέκτημα βαθμών έναντι του ΟΦΗ !! Θεωρώ πως για άλλη μια φορά ο κόσμος θα ναι δίπλα μας, καθώς ο Άθλος είναι η ομάδα που αντιπροσωπεύει την πόλη της Ορεστιάδας και χρειάζεται την ψυχολογική υποστήριξη των κατοίκων της, ιδιαίτερα σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια» δήλωσε αισιόδοξος ο τεχνικός Γιάννης Λάιος.

Από την πλευρά των αθλητών, που δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πλην της νίκης, ο λίμπερο της ομάδας μας Σπύρος Βελούδης δήλωσε: «Επιστροφή στους εντός έδρας αγώνες για το τελευταίο σκέλος των πλέι άουτ, κόντρα στον Αριστοτέλη. Καλό θα ήταν να μην έχουμε φτάσει ως εδώ, αλλά πλέον δεν υπάρχει γυρισμός. Το θετικό είναι ότι θα παίξουμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας και πραγματικά τον χρειαζόμαστε δίπλα μας στα τελευταία παιχνίδια για να κλείσουμε την χρονιά όπως μας αξίζει! Θέλουμε μία καλή εμφάνιση για την ψυχολογία μας και τρίποντο για να διατηρήσουμε το προβάδισμα παραμονής. Δεν θα είναι εύκολο, η Σκύδρα παίζει ελεύθερα και είναι πάντα επικίνδυνη ομάδα, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα»!

Info

ΘΕΣΕΙΣ 7-10 ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ VOLLEY LEAGUE 2022-23

Σάββατο 22 Απριλίου – 5η αγωνιστική

Γυμναστήριο «Ν.Σαμαράς», 19.00: Α.Σ. Άθλος – Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης (Live Streaming ESAP T.V., You Tube)

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Πυλούδης, Γραμματεία: Σαρδάνη Χρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

1. Πήγασος Πολίχνης 28 4

2. Άθλος Ορεστιάδα 20 4

3. Ο.Φ.Η. 18 4

4. Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας 5 4

* Οι δύο πρώτες ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email