Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μυτιληνός: “Αντρίκια η πρόταση του Βαγγέλη Λαμπάκη”

Σύντομος και περιεκτικός ήταν κατά την τοποθέτηση του στην διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης με θέμα τον Οικονομικό Προϋπολογισμό του 2022 στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ο Βαγγέλης Μυτιληνός.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση», τόνισε ότι ήταν το συμβούλιο της Τετάρτης ήταν το καλύτερο από την στιγμή που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή και μετά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον επικεφαλής της παράταξης «Πόλη & Πολίτες» Βαγγέλη Λαμπάκη, δίνοντας του συγχαρητήρια για την πρόταση που έκανε και κάνοντας λόγο για μία αντρίκια πρόταση.

Αναλυτικά ο κ. Μυτιληνός είπε:

“Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον κ. Λαμπάκη για την πάρα πολύ σωστή τοποθέτηση του και για την συμπεριφορά αυτή απέναντι στους δημότες που μας εκφράζει όλους. Η τοποθέτηση σας ήταν πάρα πολύ συναινετική, έτσι όπως την θέλαμε από την αρχή και αυτό εμένα προσωπικά με βρίσκει ιδιαίτερα χαρούμενο και πραγματικά είναι πάρα πολύ σοβαρό για την πορεία των υπόλοιπων δημοτικών συμβουλίων.

Νομίζω ότι πρέπει να το κλείσουμε το θέμα. Να μην μπούμε σε περεταίρω λεπτομέρειες γιατί το θέμα καλύφθηκε. Να μην σταθούμε τι έγινε σε Ορεστιάδα και Σουφλί, αλλά να σταθούμε στην αντρίκια πρόταση που έγινε και εκφράζει όλους μας. Δεν είναι μόνο πρόταση του κ. Λαμπάκη, είναι όλων που κάναμε αυτή την δουλειά τόσες μέρες, τόσες νύχτες, να φέρουμε μία πρόταση εναλλακτική στον δήμο για να μπορέσουμε να έχουμε ένα όφελος προς τους δημότες μας”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη