Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Μόνο στην κατεστραμμένη γέφυρα στα Λουτρά ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Με απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ήρθησαν οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας και στα τελευταία σημεία, στα οποία είχε επιβληθεί απαγορευτικό λόγω των εκτεταμένων βροχοπτώσεων του τελευταίο 24ωρου. Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία έχει επιτραπεί ξανά:

  1. Στο τμήμα της Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Σ.Σ. Κήπων από τη διασταύρωση Φερών έως τη διασταύρωση Αρδανίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,
  2. Στο 78ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. υπ’ αριθ. 53 Αλεξανδρούπολης – Μικρού Δερείου, περίπου 4 χιλιόμετρα πριν από τον οικισμό του Μικρού Δερείου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μικρό Δέρειο.

Την ίδια στιγμή εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη γέφυρα του οικισμού Λουτρών η οποία υπέστη ολική καταστροφή, καθιστώντας τη διέλευση των οχημάτων αδύνατη, μέχρι την έκδοση σχετικής απόφασης από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολη.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι με μέριμνα του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει τοποθετηθεί κατάλληλη οδική σήμανση εκατέρωθεν της εν λόγω γέφυρας, προκειμένου να αποτρέπεται η προσέγγιση οχημάτων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email