Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Μ. Χρυσοχοΐδης για Αστυνομικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης: “Θα ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες ανέγερσης”

“Το Αστυνομικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης είναι ένα θέμα για το οποίο έχω καταβάλει και ο ίδιος  ιδιαίτερη προσπάθεια”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, εγκαθίσταται ο εργολάβος και θα ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες ανέγερσής του.

«Το δικαιούται η αστυνομία κατ’ αρχήν εδώ στην Αλεξανδρούπολη, το δικαιούται ο κάτοικος Αλεξανδρούπολης, αλλά κυρίως η πόλη, αυτή η όμορφη πόλη, που θα αποκτήσει ακόμα ένα όμορφο δημόσιο κτίριο», συμπλήρωσε σχετικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το εμβαδό του νέου κτιρίου θα ανέρχεται στα 4.735 τ.μ.

 Θα διαθέτει χώρους προσωρινής κράτησης, αποθηκευτικούς χώρους, χώρους φύλαξης πειστηρίων, αποθήκες όπλων, σκοπευτήρια ενώ παράλληλα θα λειτουργούν χώρος κυλικείου, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αίθουσες εκπαίδευσης.

Η στέγαση των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης σε νέο σύγχρονο κτίριο, θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες προς τον πολίτη υπηρεσίες, θα βελτιώσει τις συνθήκες για τους εργαζόμενους και θα εξοικονομήσει πόρους που τώρα διατίθενται σε μισθώματα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη