Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Νέα αντίδραση από το “εσωτερικό” του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τις καταγγελίες για ποντίκια σε Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς

Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι συνεχόμενες ανακοινώσεις και οι καταγγελίες ένθεν και ένθεν αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί σε συγκεκριμένους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η αρχή έγινε με την καταγγελία από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Παπαδόπουλο που έκανε λόγω περί απαράδεκτης εικόνας και ύπαρξης ποντικιών….. σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ακολούθησε απαντητική ανακοίνωση που ήρθε από τους εκπαιδευτικούς των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών σε έντονο ύφος. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο.

Το σοβαρότατο αυτό θέμα συνεχίζεται με νέα σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση έρχεται από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου με υπογράφοντες τον πρόεδρο και τον γραμματέα που καταδικάζει τις ενέργειες του αντιπροέδρου και δηλώνει την στήριξή τους στους εργαζόμενους των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου.

Απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν σοβαρά θέματα που πρέπει να επιλυθούν στο εσωτερικό του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Προβληματισμό δε, προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουνε τόσο διαφορετικές απόψεις με σοβαρότατες καταγγελίες για το ίδιο θέμα.

Αναμένουμε υπεύθυνα να πάρουν θέση όλοι οι αρμόδιοι με ουσιαστικές ενέργειες και όχι μόνο ανακοινώσεις διότι πρόκειται για την στέγαση παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Το θέμα αυτό πρέπει να διερευνηθεί και να διευθετηθεί άμεσα διότι δεν μπορεί να είναι “μπαλάκι” ανακοινώσεων και καταγγελιών που μένουν απλά στον αέρα.

Δείτε το σημερινό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνέχεια της Ανακοίνωσης- Καταγγελίας της Διευθύντριας Βρεφονηπιακών Σταθμών και των Προϊσταμένων 3 Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, δηλώνουμε τα εξής:
Καταδικάζουμε ενέργειες που πλήττουν τον εργασιακό χώρο των συναδέλφων μας
Στηρίζουμε όλους τους εργαζόμενους στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας και συμπαραστεκόμαστε στον καθημερινό τους αγώνα προκειμένου οι μικροί μας συμπολίτες να απολαμβάνουν ΆΡΙΣΤΕΣ υπηρεσίες.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΥΡΤΣΙΔΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email