Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Νέα ατυχία για την Αλεξανδρούπολη FC! Χτύπησαν στο κεφάλι οι Λευτέρης Τσιεγγελίδης και Άγγελος Πατσιώρας και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας

Η ατυχία συνεχίζεται για την Αλεξανδρούπολη τον τελευταίο μήνα αφού εκτός από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα έχει και τραυματισμούς κατά την διάρκεια των αγώνων.

Έτσι μετά τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα που τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Δημήτρης Τρανόπουλος, δυο ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Βύρωνα στο Βερούλειο συγκρουσθήκαν στα κεφάλια μεταξύ τους ο Αγγελος Πατσιώρας και ο Λευτέρης Τσιεγγελίδης και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καβάλας με την ομάδα τους να είναι πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και το ματς να διακόπτεται για τουλάχιστον ένα επτάλεπτο (φωτογραφία Πρωινή).

Με την λήξη του αγώνα η ομάδα βρέθηκε σύσσωμη στο Νοσοκομείο όπου ο Πατσιώρας ήταν καλά και πήρε εξιτήριο με τον νεαρό Τσιγγελίδη να περιμένει να κάνει αξονική για να εκτιμηθεί εαν θα παραμείνει ή εάν θα επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη.

ΠΗΓΗ: thrakisports.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη