Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Νέα δημοτική κίνηση «ζυμώνεται» στον Δήμο Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Παύλο Μιχαηλίδη – «Αλεξανδρούπολη – Ο Δήμος που Θέλουμε» το όνομά της (video)

Μια νέα δημοτική κίνηση βρίσκεται στα σπάργανα με επικεφαλής τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη προκειμένου στις επόμενες δημοτικές εκλογές να διεκδικήσει τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Η κίνηση ονομάζεται «Αλεξανδρούπολη – Ο Δήμος που Θέλουμε» και με την πρώτη ανακοίνωση της γνωστοποιούνται και τα ονόματα των 12 μελών που αποτελούν το συντονιστικό της. Διαβάστε παρακάτω το περιεχόμενο της:

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είχε πάντα ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι της Κεντρικής διοίκησης, με την έννοια ότι έχει άμεση και ζωντανή αναφορά στον δημότη και τις ανάγκες του.

Αυτή η αναφορά είναι που μας ωθεί να μπούμε σε αυτόν τον αγώνα με σχέδιο, όραμα και αισιοδοξία.

Δύναμη του τόπου αυτού είναι οι άνθρωποί του. Εκείνοι που πασχίζουν καθημερινά προσφέροντας σημαντικό έργο στον επαγγελματικό τους χώρο, στο επιστημονικό τους πεδίο, στην κοινωνία και στην οικογένειά
τους
.

Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση πολιτών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ», γεννήθηκε από ανθρώπους που αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο. Από ενεργούς πολίτες που θέλουν να συμβάλλουν αποτελεσματικά και καθοριστικά στη χάραξη της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας, που πιστεύουν στη συνεργασία όλων των δημιουργικών
δυνάμεων της κοινωνίας
με ένα στόχο: ένα Δήμο ανθρώπινο, σύγχρονο, βιώσιμο και ελκυστικό.

Πρωταρχικός στόχος οι προτάσεις μας για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας και η εκπροσώπησή μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να συμπορευθεί σε αυτή τη προσπάθεια. Για να κάνουμε μαζί μια Νέα Αρχή για τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. Αντώνης Αγγελίδης Ξενοδοχοϋπάλληλος
2.Δεμερτζόγλου Πίνδαρος – Καθηγητής στην πληροφορική του οικονομικού τμήματος στο Rensselaer Polytechnic Institute της Νέας Υόρκης
3.Δημητριάδης Δημόκριτος – Επεμβατικός καρδιολόγος, επιστημονικός συνεργάτης στην κλινική «Άγιος Λουκάς»
4.Κυριακάκης Τάσος – Ξενοδόχος
5.Μαντζάνα-Καρυπίδου Παναγιώτα – Δ.Υπάλληλος Υπουργείου μεταφορών/Πολιτικής Αεροπορίας
6.Μαυρομάτης Ευάγγελος – Υπάλληλος Υπουργείου Προ– Πο, μέλος του Δ.Σ. Τριτέκνων Ν. Έβρου
7.Μωρρές Χρήστος – Φοιτητής στο τμήμα επιστημών της εκπαίδευσης στην Προσχολική ηλικία του Δ.Π.Θ.
8.Ουσταμπασιδου-Σαρρή Πασχαλιά – Πτυχιούχος
Λογίστρια/Επιχειρηματίας
9.Πανταζόπουλος Θόδωρος – Παραγωγός Εικόνας-Ήχου, μουσικός
10.Σαρίκας Δημήτριος – Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης
11.Σπαθόπουλος Ιωάννης – Ιατρός γυναικολόγος
12.Φιλιππίδης Ιωάννης – Μηχανολόγος μηχανικός

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη