Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Νέα παιδική χαρά απέκτησε το Νηπιαγωγείο Δικαίων Έβρου

Στην δωρεά παιδικής χαράς στο Νηπιαγωγείο των Δικαίων προχώρησε η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε. Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz Ελλάς. Λαμβάνοντας υπόψιν τις ελλείψεις των σχολείων και στο πλαίσιο της δράσης “Υιοθεσία του Βορειότερου Σχολείου της Ελλάδος” πραγματοποιήθηκε η δωρεά της παιδικής χαράς.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz Ελλάς, στο πλαίσιο “Υιοθεσίας του Βορειότερου Σχολείου της Ελλάδος” που ξεκίνησε το 2018, έδωσε για ακόμη μια φορά, πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Βλέποντας τις ανάγκες των παιδιών αλλά και τις ελλείψεις όχι μόνο σε θέματα εκπαιδευτικού αλλά και ψυχαγωγικού επιπέδου, προχώρησε στη δωρεά παιχνιδιών εξωτερικού χώρου δημιουργώντας μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά στο νηπιαγωγείο των Δικαίων Έβρου, μοιράζοντας χαρά και χαμόγελα στα παιδιά τόσο του νηπιαγωγείου όσο και του δημοτικού. 

Από σήμερα όλα τα παιδιά μπορούν να χαρούν τις κούνιες, την τσουλήθρα και την τραμπάλα που τοποθετήθηκαν με ασφάλεια και βάση των προδιαγραφών σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα ασφαλείας.  

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη