Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαγία λόγω των έργων

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον οικισμό της Παλαγίας Αλεξανδρούπολης, ωστόσο λόγω των έργων που γίνονται για την κατασκευή της Περιφερειακής Οδού ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από τους κατοίκους για την οδική σύνδεση του οικισμού.  Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν με αφορμή της κατασκευή επεκτάσεων και νέων συνδέσεων δικτύου αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου και θα αφορούν την εργοταξιακή σήμανση και την τροποποίηση κυκλοφορίας επί της οδού Δημοκρατίας από την συμβολή της με την οδό Αγ. Γεωργίου έως την οδό Παλαγίας εντός του οικισμού της Παλαγίας, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής της νέας σύνδεσης αποχέτευσης .
Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών, θα πραγματοποιηθεί, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών:
Α. διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων των δύο κατευθύνσεων στην οδό Δημοκρατίας και εκτροπή αυτής σε παρακείμενες οδούς, λόγω αποκλεισμού του τμήματος της οδού που θα πραγματοποιούνται εργασίες.
Β. αποκλεισμός της μιας λωρίδας κυκλοφορίας ή στένωση της οδού Δημοκρατίας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης, από το εκάστοτε ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη