Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Νέες συλλήψεις διακινητών σε Έβρο & Ροδόπη – Τροχαίο με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο στη μία περίπτωση

Συνελήφθησαν χθες (13-9-2021), στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί υπεξαίρεση την 4-9-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Πολυάνθου Ροδόπης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής ΦύλαξηςΣαπών Ροδόπης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα προσέκρουσε σε διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ανετράπη εκτός της οδού, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν δύο (2) οχήματα και ένα (1) ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης και Σαπών Ροδόπης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη