Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου ο Κώστας Αλεξόπουλος!

Αλλαγές προέκυψαν στο προεδρείο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αλεξ/πολης «Κώστας Χριστοφορίδης».

Νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο Κώστας Αλεξόπουλος, με τον μέχρι πρότινος Παναγιώτη Κωστικίδη να έχει πλέον χρέη Α’ Αντιπροέδρου. Β’ Αντιπρόεδρος ψηφίστηκε ο Χρήστος Χρηστούδης, ενώ Γ.Γ. παρέμεινε ο Νικήτας Παπαπαντελής. Ταμίας θα είναι ο Πασχάλης Ζαπαρτίδης.

Στις εκλογές παρεβρέθηκε όπως το συνηθίζει άλλωστε και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες (22.06.2020) συγκροτήθηκε σε σώμα (πράξη Ε.Ε. 7/22.06.2020) η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Έβρου, ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

A’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

B’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΜΕΛΟΙ : ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΒΟΥΡΔΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ : ΧΑΤΖΗΣΤΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ &

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

Για την Εκτελεστική Επιτροπή

Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Το μήνυμα του Συνδέσμου για τις εκλογές:

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους προπονητές για την παρουσία τους στην διαδικασία των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου. Η εντυπωσιακή προσέλευση των προπονητών μας αποτελεί μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, παράλληλα και ευθύνης εκ μέρους μας για την ανταπόκριση μας στις προσδοκίες και τα οράματα των συναδέλφων μας.

Θερμά ευχαριστήρια στην Εφορευτική μας επιτροπή, κκ Χατνάκη Δημήτριο και Σαριανίδη Γεώργιο και στο Νομικό μας Σύμβουλο κ. Νοτόπουλο Γεώργιο για την συμβολή τους στην ομαλή και τυπική τέλεση της διαδικασίας. Τέλος ευχαριστούμε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για την χορήγηση των αθλητικών του εγκαταστάσεων και τη εξαιρετική φιλοξενία.

Με εκτίμηση

Η Νέα Εκτελεστική Επιτροπή

Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Έβρου.

Το μήνυμα του Γ.Γ. κ. Παπαπαντελή:

Οι πρόσφατες αρχαιρεσίες κατέδειξαν πέρα όλων των άλλων καταστατικών μας αρχών και λειτουργιών, το ενιαίο και ενωτικό συνδικαλιστικό πνεύμα που διακατέχει τη λειτουργία του Συνδέσμου μας. Χρόνια τώρα κατά τη διαδικασία των εκλογών ένα και μόνο ΕΝΙΑΙΟ _ ΕΝΩΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο διεκδικεί την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Εκτελεστική Επιτροπή και στην Ομοσπονδία. Το μήνυμα όλης της διαδικασίας είναι ένα: όλοι μαζί με ενωτικό και ανανεωτικό πνεύμα, σε συνεργασία με το ανώτερο συνδικαλιστικό μας όργανο, την Π.Ε.Π.Π., μπορούμε να παλέψουμε, μακριά από προσωπικές αγκυλώσεις και ιδιοτέλειες, ώστε να δώσουμε στον κάθε συνάδελφο προπονητή τη θέση που του αναλογεί. Επιπροσθέτως, η διάθεση για συστηματική δουλειά προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής αναβάθμισης του αθλήματος στο νομό και η συνεργασία με όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς είναι δεδομένη. Η εκλογή νέων συναδέλφων στην Ε.Ε. μπορεί να συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή. Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει παράλληλα το κοινωνικό του έργο με δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν ως επίκεντρο τον Άνθρωπο.

Με εκτίμηση!

ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου

Πηγή: sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη