Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Νέα βίντεο – ντοκουμέντα από περάσματα διακινητών στην Ελλάδα

Αποκαλυπτικά βίντεο στα οποία καταγράφεται η παράνομη διακίνηση μεταναστών προς την Ελλάδα από την Τουρκία, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Στα κινητά τηλέφωνα των δουλεμπόρων τα βίντεο

Τα βίντεο βρέθηκαν από Έλληνες αστυνομικούς στα κινητά τηλέφωνα δουλέμπορων που συνελήφθησαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου πρόκειται για βίντεο που είχαν στα κινητά τους τηλέφωνα διακινητές που συνελήφθησαν από την ελληνική αστυνομία πριν από λίγο καιρό στο κέντρο της Αθήνας. Οι διακινητές έκλεισαν τα κινητά τους μόλις συνελήφθησαν γιατί δεν ήθελαν τα βίντεο να πέσουν στα χέρια των αστυνομικών. Οι αρχές ασφαλείας κατάφεραν να ανακαλύψουν τα βίντεο.

Πρόκειται για βίντεο από παράνομη διακίνηση τα οποία έστελναν στην Τουρκία οι διακινητές σε συγγενείς ανθρώπων οι οποίοι είχαν πληρώσει για να περάσουν στην Ελλάδα ώστε να τούς δείξουν ότι πέρασαν τελικά στη χώρα μας και άρα πρέπει να πληρώσουν το υπόλοιπο ποσό αφού, όπως ξέρουμε, δίνουν ένα ποσό όταν ξεκινούν το ταξίδι τους από την Τουρκία και το υπόλοιπο ποσό όταν περάσουν στην Ελλάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email